Kertenkelebek.ORG :: HerseyBirbirineKarisacak ::
30 Temmuz 2010, 06:44:22 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Sayfamızda Güncelleme Çalışması Vardır.Rahatsızlık İçin Özür Dileriz.

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 2 [3]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Lütfen Bütün Üyeler Cevaplasın  (Okunma Sayısı 1978 defa)
Hayat
PesimisT CadI
ADMIN ASISTANI
Kahraman Üye
*

Rep Gücü +27855/-1
Çevrimdışı Çevrimdışı

(= ρυяρℓє ωiт¢н =)

« Yanıtla #30 : 28 Ocak 2010, 20:39:40 »

Forumda konunun içinde hızlı cevap bölümü olsa iyi olurdu.
normal şartlarda üstteki menüde "Profil" sekmesine tıklayıp soldaki menüde "Görünüm ve tasarım"ı seçerseniz alttan 2. seçenek "Mesajlarda hızlı yanıt bölümünü" yazısının yanındaki seçeneklerden "açık olarak göster" i seçerseniz hızlı cevap kısmınız aktif olacaktır Gülümseme

ben sizin yerinize açtım, yine aynı yerden kapatabilirsinizde, bilginize Gülümseme

Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu; dönme ihtimali yok artık, o gülüşler düş oldu!..

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

edacq_
Yeni Üye
*

Rep Gücü +1/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #31 : 11 Haziran 2010, 18:38:05 »

aynı facebook taki gibi profillerimiz olabilir.. bu şekilde fotoğrafta yukleyebiliriz ve birbirimizi daha iyi tanıyabiliriz... Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Göz kırpan Göz kırpan Göz kırpan Göz kırpan Göz kırpan Göz kırpan Göz kırpan Göz kırpan Göz kırpan Göz kırpan Göz kırpan Göz kırpan Göz kırpan Göz kırpan Göz kırpan Göz kırpan Göz kırpan
Sayfa: 1 2 [3]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!